Zuzana Plačková na Vianoce a na konci roka

Po škandáloch zvodná a milá: Ako Zuzanu Plačkovú nepoznáte!

Čo zaželala svojim fanúšikom do nového roka?

Kontroverzná! Zuzana Plačková, účastníčka reality šou Hotel Paradise, zaujala hneď, ako vstúpila do raja. Svojimi vyhláseniami dávala najavo, že práve ona je tá, ktorá má právo vyjadrovať sa kedykoľvek a k čomukoľvek. Majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku si servítku pred ústa nedáva. Pri novoročnom želaní pre svojich fanúšikov bola však napokon miernejšia. Čo im zaželala?

Na Vianoce ako cica, na konci roka v teplákoch! Extravagantná blondínka Zuzana Plačková chce upútať za každú cenu. Po tom, čo o svojej plastickej operácii a natáčaní porna informovala celé Slovensko, predviedla sa aj počas posledných dní vo vyzývavých šatách. Na sociálnej sieti zverejnila fotografie, ktorými chce zrejme dráždiť mužov. Krátke šatočky má zrejme proporčne vyvážiť čiapka na hlave. Pod stromčekom si tak každý mohol pozrieť Zuzanu Plačkovú v šteklivom outfite. Na konci roka už blondínka zo svojej povesti upustila. V teplákovej súprave sa tvárilo zdržanlivo a svojim fanúšikom smerovala aj novoročné želanie.

Obula sa do zakomplexovaných! Zuzana Plačková víri vody v slovenskom šoubiznise. Ľudia ju buď nenávidia, alebo milujú. Práve tým prvým  smerovala zrejme odkaz na tričku: „F**ck you!“ V posledný pracovný deň minulého roka bola už ale zhovievavejšia a milšia: „Chcela by som vám zaželať do nového roka, aby ste milovali a boli milovaní, mali zdravie, boli stále šťastní, mali prácu, za ktorú budete dobre zaplatení a nebude namáhavá, aby ste sa zabávali a užívali si život naplno, aby ste okolo seba mali ľudí, na ktorých sa môžete spoľahnúť a aby ste mali nový rok lepší ako tie doteraz!“